Uusia kuvia (4 vko) on lisätty sivuille ja äsken lisäsin videopätkiä. Pennut on jo niin vilkkaita ettei tahdo enään perässä pysyä  Kiinteää ruokaa ollaan jo pitempään syöty, hyvin näyttää kaikille maistuvat. Tarjolla on ollut raaka naudan jauhelihaa, raejuustoa, kermaviiliä, piimää ja tieten napuja turvotettuna. Pennut ovat oikein tomeria, leikkivät jo kovasti toistensa ja meidän ihmisten kanssa sekä myös "kiusaavat" noita isompia koiria  Kylvyssäkin ollaan jo useammasti käyty, ei näytä vesi pentusia pelottavan.

Eläinlääkärin tarkastukseen on aika varattu 17.9, iltasella, silmät kuvataan samalla. Sirutukset otetaan myös viimeistään silloin. Luovutukset alkaa sitten 22.9, moni taitaa kyllä jäädä perjantaita odotteleen ennenkuin pääsevät tutustumaan omiin uusiin perheisiin. Pitää itsellä alkaa jo valmistautumaan luovutuksen suruihin, se on sitten taas rankka paikka...

Vähän kuulumisia isommistakin.. Bellan kanssa ollaan aloitettu möllitoko, pitäs vaan keretä reenaamaan myös kotioloissa. Ei oikein auta kerran viikossa harjoitella jos meinataan tuloksia saada aikaiseksi. Näyttelykehäänkin tekis jo kovasti mieli. Pitää katsoa alkaako Bella tiputtaan karvaa vai päästäiskö Seinäjoelle kehiin. Veeran kanssa pitäisi alkaa kans verestään muistoja miten kehässä mennään, siitä onkin vierähtänyt jo pitkä aika kun on kehässä oltu... Tässäpäs kuulumisia tältä erää, yritän taas keretä kirjoitella kunhan saan aikaiseksi istahtaa koneelle ajan kanssa .